Det har blitt en stund siden sist

Som nevnt i tidligere innlegg så står jeg foran en omfattende operasjon. Etter planen skulle den vært utført for noen uker siden, men er blitt utsatt og jeg skal nå innlegges på mandag. Inspirasjon til noe videre matlaging har ikke vært helt på topp i det siste. Det er forsåvidt ikke så uvanlig når  det gjelder meg.

Så langt og ikke lenger strekker jeg meg i varmen ...

Så langt og ikke lenger strekker jeg meg i varmen …

Sol og sommervarme innbyr ikke akkurat til de store utskeielsene på kjøkkenet og noen grillmester kommer jeg nok aldri til å bli. På det punktet føler jeg meg faktisk som et ordentlig, norsk mannfolk. Svidd på ene siden, rå på andre og fremdeles frosset i midten. DET er meg og grillmat.

Det blir nok en stund til flere innlegg, men de kommer igjen.

God sommer 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.